.:: Döner Arabalı Ekmek Fırını ::.
 

Döner Arabalı ekmek fırınının temel özelliklerinden birisi eşit ısı dağılımı düzenli sirkülasyonu ve iyi tasarlanmış ısı eşanjörleri ile sağlanan yüksek verimidir, kullanılan bu ısı eşanjörü sayesinde sınıfındaki benzer makinalar ile kıyaslandığında %40 a varan ısı tasarrufu ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanmaktadır. Isıya dayanıklı yüksek kalite paslanmaz çelikten üretilen yanma hücresi sayesinde daha kaliteli pişirme elde edilmektedir. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde her tavanın yeterince beslenmesini sağlamak için yüksek seviyede buhar üretilmektedir. Buharın imalathane, içerisine dağılmasını önlemek için makineye davlumbaz ve aspiratör dahildir. Fırının imalatında kullanılan malzemelerin %75 i paslanmaz çelikten geriye kalan kısımlar ise krom nikel ve cam aksamdan oluşmaktadır. Kurulumu, Temizlenmesi ve bakımı diğer fırınlara göre daha kolaydır. BORAN Döner Arabalı ekmek fırını Motorin, Fuel-oil, Lpg, Doğalgaz ve Elektrik ile çalışmaktadır. İsteğe bağlı olarak katı yakıt ile çalışan üretilmektedir.

 
Teknik Özellikler
Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat) 3840 5712
Pişirme Alanı (M) 9.72 13.3
Tepsi Sayısı (N) 14-16 14-16
Tepsi Ebatı (mm) 590x800 - 600x900 750x1010/750x1000
Genişlik (mm) 1660 2100
Uzunluk (mm) 2310 2750
Yükseklik (mm) 2650 2650
Elektrik Gücü (Kw) 5 5
Elektrik Gücü (Elektrikli Fırınlar) (Kw) 80 105
Isıl Güç (C) 60.000 80.000
Pişirme Sıcaklığı (C) 280 280
Fırın Ağırlığı (Kg) 300 300
Enerji Kaynakları

Motorin, Fuel-oil, LPG, Doğalgaz, Elektrik